MONDAYYY | Josefine och Silvia

Josefine och Silvia

Annons

MONDAYYY

Pictures2

Lite blandade bilder från senast

Hej kära vänner! Nu kan jag bocka av 4 prov från listan + skoljoggen(som jag förövrigt kom på andra plats på utav alla tjejer i nian,haha är mkt förvånad över det), känns så himla skönt nu i efterhand iallafall och därav kommer jag ha mer tid till att blogga! Jossan ligger hemma och har varit sjuk i över en vecka, lilla pluttan.. saknar henne en massa men imorgon kommer hon förhoppningsvis!! 😀 I fredags iaf kom jag hem med en Iphone 6 i handen och visst fan kändes det bra hehe. Meningen var att jag skulle köpa en 5s egentligen men väl på plats så bestämde jag mig för en 6a. Lite stor för min smak men en mycket bättre telefon så är mycket nöjd med det valet! Efter det träffade familjen en annan familj i växjö, sov hos mormor och senare på kvällen var jag på fest med trevligt folk och det blev faktiskt någorlunda lyckat haha! 😉 

Spelade match i söndags som tyvärr blev en förlust men GISSA om jag är pepp till inomhussäsongen(!!!!!) Herreguud vad jag längtar. Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt, efter skolan har jag bara tatt det lugnt och njutit till max av att inte ha något plugg. Lite senare drog jag ut och sprang en runda. Gottte 🙂

Anywayzzzz imon är det tisdag och det betyder en jobbig dag, men har sovmorgon så det jämnar ut det hela lite. Godnatt på er!! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats