5 OKTOBER | Josefine och Silvia

Josefine och Silvia

Annons

5 OKTOBER

livet

Lite bilder från senaste tiden

Heeej! Borde verkligen skämmas nu pågrund av den dåliga uppdateringen, och det gör jag med. Det har redan hunnit bli oktober och allt, heelt sjukt.

 Som ni vet har jag varit sjuk och blev faktiskt inte frisk förrens i Onsdags. Så dom senaste dagarna har jag bara försökt komma igång igen utan att tänka på bloggen. Drar helgen lite snabbt för att ni ändå ska veta vad jag haft för mig. I Fredags var jag i allhallen ett tag, gick sedan hem med väärldens jävla huvudvärk och då kollade jag på OTH med mamma o pappa.

Igår var jag ett tag hemma hos Annie, det var så himla längesen jag träffade dom nu och Levisia och Matheus blir bara större för varje gång. På kvällen kom Silvia och vi drog hem till Jacob&Isac för lite festligheter, sen sov hon här tills idag. Hon åkte hem ganska tidigt och jag har bara slappat hela dagen innan min träning. Vi körde bara akrobatik idag (hehe som ni kan se på bilden) Så det var roligt. 

Ikväll har jag bara stretchat, kollat OTH och duschat.. nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova! Godnatt! // Josefine 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats