SJÄTTE OKTOBER 2014 | Josefine och Silvia

Josefine och Silvia

Annons

SJÄTTE OKTOBER 2014

PORTKOD

Gaah, Imorgon börjar äntligen portkod igen! Det kommer verkligen hjälpa mig att klara mig igenom tisdagrna känner jag. Tips till er alla att börja kolla om ni inte redan tänkt det 🙂 

Idag efter skolan gick jag hem, längtat efter Greys hela skoldagen och så somnade jag framför det sen..besvikelse. Pluggat litegrann ikväll och har precis duschat! Snart ska jag krypa ner i sängen framför Paradise Hotel. Mer intressanta dagar har jag tyvärr inte för tillfället 😉 // Josefine 

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats