TODAYS | Josefine och Silvia

Josefine och Silvia

Annons

TODAYS

Pictures3

Litttt halvkassa bilder på vad jag hade på mig idag, haha och med tanke på att jag var helsvart idag så spelar det ju ingen roll att det blev svart-vit effekt. Mina nya ”kostymbyxor” (?) Vet verkligen inte vad jag ska kalla dom, som jag köpte förra veckan(Älskar dom så himla mycket, det är verkligen som att gå runt i mjukisbyxor MEN jag tycker verkligen dom är jättefina) + världens mysigaste tröja.Dock fick det bli converse med tanke på att det börjar bli lite kyligt för ballerina även fast jag hade velat använda det året om 😉 

Efter skolan idag kom bästa Nellie hem till mig och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi trotsade regnet och gick och köpte oss varsin godispåse sen träffade vi våra goa killkompisar och hade filmkväll. Så mysigt! 😀 Imorgon börjar jag dagen med sovmorgon, känns braaaaa

//Silvia

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats