IMORGON ÄR DET FREDAG | Josefine och Silvia

Josefine och Silvia

Annons

IMORGON ÄR DET FREDAG

PicMonkey CollageOm 9a är effektiva under lektionstid? Hehe jooo men jaaa… 

 Mer intressantare bilder än på mitt hår fick det inte bli idag haha. Herregud vad jag känner av att det blir mörkare och kallare. Allt blir så himla dystert och om någonting är jag inte pepp på livet överhuvudtaget. Och givetvis skjuter jag alltid upp allt plug till sista dagen så nu svämmar verkligen inlämningar och annat över. Orkar verkligen inte! Det som är det svåraste är nog ärligt att hitta motivationen och BÖRJA plugga?? När man väl är igång flyter det väl på men herregud vad svårt jag har för att bara sätta mig ner och få saker och ting gjort. 

Nu ska jag sluta deppa och börja plugga faktiskt hehe. Ska tänka positivt och imorgon är det fredaaag!! och så fyller bästa pappsen år!! Så honom ska vi fira, mysmys 🙂 

//Silvia

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats